Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

VOETBAD

Relaxerend 


Een eerste opwarmertje van het lichaam : een warm masserend  voetbadje. lekker aan tafel met een boek of tablet.  Met een koffietje, smoothie of vers geperst sapje wat je hier zelf kan bereiden in de juicebar (elektrische fruitpers, Senseo sapcentrifuge Versapers,  Amerikaanse ijskast).

Waarom eerste een voetbadje?

Wie op zoek is naar de ultieme ontspanning tijdens een saunabezoek, doet er goed aan om te starten met een warm voetenbad. Niet alleen zorgt het warme water ervoor dat je lichaam op temperatuur komt en klaar is voor de sauna, het is ook gewoonweg heerlijk om even helemaal niets anders te doen dan genieten van de warmte en zachtheid van het water.

Maar er zijn nog meer redenen waarom een voetbad een absolute must is bij een saunarondje. Zo is het niet alleen goed voor je bloedcirculatie en zachtere voeten, het is ook nog eens een gezellig moment om bij te praten met je saunapartner. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu geen behoefte aan een momentje van rust en gezelligheid?

Dus waar wacht je nog op? Trek je slippers uit, laat je voeten even weken in het warme water en geniet volop van jouw saunabezoek. Jouw lichaam zal je dankbaar zijn voor de optimale voorbereiding op de heerlijk ontspannende sessie die nog komen gaat.

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be