Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

JACUZZI

Puur bubbel plezier

De jacuzzi heeft 3 zitplaatsen en 1 ligplaats.  Zeer intensieve massage met aqua rolling jets alsook LED verlichting wat samen met het geluidssysteem voor een magische sfeer zorgt. Vanuit de spa kan u naar uw favoriete film of TV programma kijken. Zwemkledij is de jacuzzi is niet toegestaan!

Waarom geen zwemkledij in een jacuzzi?

Wanneer u met zwemkleding in de jacuzzi gaat, gaat de waterkwaliteit sterk achteruit. De hoge temperatuur van het water kan bacteriën aantrekken, waardoor we chemicaliën zoals chloor aan het water moeten toevoegen om de bacteriën te doden. Deze chemicaliën kunnen echter ook uw zwemkleding beschadigen en de elasticiteit en kleur aantasten. 

 Om de kwaliteit van het water te garanderen is het vanzelfsprekend dat u voorafgaand aan het gebruik van de jacuzzi doucht.

Alle voordelen van een jacuzzi op een rijtje

Er zijn zoveel meer voordelen aan een jacuzzi dan alleen ontspanning en gezelligheid. Zo kan een jacuzzi ook helpen bij het verlichten van spierpijn en het verbeteren van je algehele gezondheid. Door de warmte en de bubbels van een jacuzzi worden je spieren gestimuleerd en ontspannen ze, waardoor eventuele spanning of pijn kan verminderen. Bovendien verbetert de warmte van het water je bloedcirculatie, waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Maar dat is nog niet alles! In een jacuzzi kun je ook genieten van aromatherapie, waarbij heerlijke geuren je nog meer ontspanning en rust brengen. En laten we niet vergeten dat een jacuzzi ook een echte luxe toevoeging aan je huis of tuin kan zijn. Met een mooi design en warm water omringd door prachtige verlichting creëer je een echte oase van rust en ontspanning.

En last but not least, een jacuzzi is niet alleen voor individueel gebruik. Het is ook een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Samen genieten van de warmte, de bubbels en elkaars gezelschap in een ontspannen en gezellige sfeer.

Kortom, een jacuzzi biedt een scala aan voordelen voor lichaam en geest en is een investering in ontspanning, gezondheid en geluk.

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be