Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

VAKANTIEHUIS VOOR 6 PERSONEN

Vespa ritten

Vespa huren

Ontdek de prachtige regio van de Vlaamse Ardennen op een unieke manier met Vespa! Maak een onvergetelijke reis op gloednieuwe scooters en laat u verrassen door de adembenemende natuur, de heerlijke gastronomie en de rijke cultuur van de streek.

Ontdek de Bonvivant-route, een 90 km lange trip langs de mooiste wegen van de Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek, met stops bij gezellige bistro's. Of kies voor de Watermolenroute en geniet van de prachtige natuur en historische molens langs de Zwalmbeek.

Voor de avontuurlijke rijders is er de Ronde van Vlaanderen - Pays des Collines, waarbij u de drie meest mythische heuvels van de beroemde wielerwedstrijd beklimt op uw scooter. Warm op met prachtige vergezichten in het Pays des Collines voordat u begint aan de uitdaging van uw leven.

Bij Refuge Trips biedt ook diverse parcours langs culturele en gastronomische toplocaties als Oudenaarde, Maarkedal, Ronse, Kluisbergen en Geraardsbergen. Laat u verrassen door de rijke geschiedenis en culinaire hoogstandjes van de streek.

Refuge Trips
Kapelleberg 16
9680 Maarke-Kerkem
info@refugetrips.be
Tel.: 0032 (0)472/34.71.68
https://www.refugetrips.be/

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be