Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

The Outsider

Ontsnap aan de dagelijkse routine en ontdek de avonturen die The Outsider te bieden heeft! The Outsider in Oudenaarde is de perfecte plek om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Of je nu op zoek bent naar sportieve of minder sportieve activiteiten, zij hebben voor elk wat wils.

Stap met je blote voeten op ons blotevoetenpad en ervaar een natuurlijke voetmassage terwijl je over kiezels, zand, boomschors, water en modder loopt. Het is niet alleen leuk, maar het stimuleert ook je hart en bloedsomloop. Zelfs de allerkleinsten kunnen hier hun eerste avontuur beleven!

Durf je het aan om het moerasparcours 'Pantanal' te trotseren? Overwin wiebelende bruggetjes, paaltjes, netten en andere verrassende uitdagingen terwijl je geniet van de natuur. Vergeet niet om stevige schoenen mee te brengen die nat en vuil mogen worden, en neem zeker ook reservekledij en een handdoek mee voor achteraf.

Klim naar de top van de Blue Diamond klimtoren, een unieke touwenpiste van 16 meter hoog. Verbeter je motorische vaardigheden met touwbruggen, trappen, klim- en evenwichtsoefeningen en kies zelf welke uitdaging je aangaat en welke je even overslaat. Bovenaan vind je een terras met een adembenemend uitzicht op het Donkmeer en het centrum van het vlakbij gelegen Oudenaarde.

Ontdek het meer met een kajak, pedalo of sup. Voor de meer avontuurlijke bezoekers is er een permanent Cablepark met een 2.0 kabelbaan voor beginners en een 5.0 kabelbaan voor de meer gevorderden. Waterskiën, wakeboarden of kneeboarden, het kan allemaal!

Na al deze activiteiten kan je genieten van een heerlijke maaltijd in Taverne Den Dronk, gelegen aan de Donkvijver. Ontspan en geniet van het prachtige uitzicht terwijl je culinair verwend wordt.

Kom langs bij The Outsider in Oudenaarde en ontdek een wereld vol avontuur en plezier! Geschikt voor jong en oud, met of zonder ervaring. Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

The Outsider
Donkstraat 50
9700 Oudenaarde
https://theoutsidervlaamseardennen.be/nl

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be