Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

Provinciaal domein De Gavers

Welkom bij het Provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen, dé ideale plek om te ontspannen én te sporten! Ontdek de prachtige wandelroutes, geniet van het strand en de zwemvijver of laat de kinderen los in het speelbos.

De omheinde speeltuin biedt een waaier aan spel- en klautermogelijkheden, van een piratenboot met glijbaan tot schommels en een klimtoren. En wat dacht je van een verfrissende duik in het Gaversbad? Hier vind je verschillende zwembaden, een waterspeeltuin voor de kleinsten en een buitenbad met whirlpools, waterglijbaan en waterval.

Op zoek naar meer waterpret? Ga dan naar het WOW-waterpark en geniet van 3000m² aan opblaasbare attracties. Professionele redders en reddingsvesten verzekeren de veiligheid en de toegang is mogelijk vanaf 6 jaar (onder begeleiding) of vanaf 8 jaar met basiskennis watergewenning.

Ook voor de avontuurlijke bezoeker heeft het Provinciaal domein De Gavers heel wat te bieden, zoals lasershooten op een afgesloten terrein of verschillende watersportmogelijkheden zoals kajakken, roeien, surfen en zelfs een rondvaart op de Gaverveer.

Kom tot rust op de wandelpaden, omgeven door de prachtige Vlaamse Ardennen, of geniet van een gezellige pedalo- of drakenpedalotocht op de Gaversplas. En vergeet zeker niet te genieten van het afgesloten zandstrand met redders, airtrampoline en kleedkamers.

Kortom, voor een dag vol plezier en ontspanning ben je bij Provinciaal domein De Gavers aan het juiste adres!


Recreatiedomein De Gavers
Onkerzelestraat 280
9550 Geraardsbergen
0032 (0)54 41 63 24
https://oost-vlaanderen.be/ontspannen/recreatiedomeinen/de-gavers/ontspannen.html 

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be