Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

Muziekbos

Wie houdt er van muziek in de natuur? In het Muziekbos in Ronse klinkt er wel degelijk muziek, maar niet op de manier die je zou verwachten. Het geluid van de wind die door de bladeren waait, creëert een prachtige symfonie van de natuur. Dit bos is de ideale plek voor liefhebbers van natuur en rust. Je kan er genieten van een wandeling doorheen de mooie omgeving en de imposante Geuzentoren bewonderen.

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er zijn twee speelzones waar ze hun energie kwijt kunnen. En met vier verschillende wandelroutes kunnen de avontuurlijke types zich helemaal uitleven. De Muziekbosroute is bijvoorbeeld een wandeling van meer dan 10 kilometer doorheen het prachtige boslandschap.

Benieuwd naar het verhaal achter de naam Muziekbos? Het heeft niets te maken met muziek zoals je zou denken. Het woord "Muz" komt eigenlijk van het Keltische woord voor "moeras". Het gebied waar het bos nu ligt, was vroeger een drassig stukje grond tussen vijvertjes.

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tot rust komen in de natuur? Trek dan zeker naar het Muziekbos in Ronse. Het is de perfecte plek om te genieten van de prachtige omgeving en de rustgevende muziek van de natuur.

Muziekbos
Kanarieberg
9600 Ronse

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be