VAKANTIEHUIS VOOR 6 PERSONEN

De wereld kan even wachten... 

Heb jij behoefte aan een moment van ontspanning en rust? Voel jij je gestrest en uitgeput? Dan is het tijd om even tijd voor jezelf te nemen en weg te zijn van de drukte van de wereld.

Laat je verwennen met een helende massage van Wim De Smet, een gepassioneerde massagetherapeut die zijn warmte en energie op een eerbiedige manier overbrengt. Zijn focus ligt op ademhaling, drukpunten en energiebanen, waardoor jij volledig tot rust kunt komen.

Kies voor een relaxatiemassage waarbij je van top tot teen wordt gemasseerd met helende stenen en ondergedompeld wordt in een ruimte van helende geuren en ontspannende muziek. Of ga voor een hand- en voetmassage die zorgt voor een zelfherstellende invloed op het complete lichaam dankzij de aanpak van reflexzones met helende stenen.

Reserveer nu jouw moment van rust en ontspanning. Weg van de stress, weg van de pijn, weg van de wereld. Want zoals het gezegde luidt: "If you don't make time for wellness, you will be forced to make time for your illness."

Neem contact op met Wim en laat je zorgeloos Zen verwennen met een massage met hart en ziel gegeven.
Wim komt  ter plaatse boven de sauna is een massageruimte met tafel.

Wim De Smet – Massagetherapeut
Roter 6
9620 Zottegem
0032 (0)476 55 84 63
info@wegvandewereld.com
https://wegvandewereld394908309.wordpress.com/