VAKANTIEHUIS VOOR 6 PERSONEN

 Waterrugschool


De Water-Rugschool biedt verschillende voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve en ontspannende manier om hun rugpijn te verminderen en hun algehele welzijn te verbeteren. Het warme water van 32°C ontspant je lichaam volledig en vermindert de belasting op je rug door je gewicht te herleiden tot 1/8°. Bovendien maken soepelere spieren het bewegen makkelijker en minder pijnlijk, waardoor je oefeningen kunt doen die op het droge te zwaar en te belastend zijn.

Het programma van de Water-Rugschool omvat verschillende activiteiten, waaronder aquatherapie, Mc Kenzietechnieken, aquapilates en aquaspinning, evenals ontspanningstechnieken, aquamassage en stretching. Versterkende oefeningen voor het hele lichaam maken ook deel uit van het programma.

Om deze activiteiten uit te voeren, biedt de Water-Rugschool therapeutisch zwembad conform vlarem wetgeving en oefenmateriaal zoals aquaspinningfietsen, een aquatrampoline, noodles en floating materiaal, evenals een Jet stream. Deze verschillende elementen maken de Water-Rugschool een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, ontspannende manier om hun rugpijn te verminderen en hun algehele welzijn te verbeteren.

Aquakine

Keizerskets 2
9620 Sint Goriks Oudenhove
Voor GPS: Langendries 4, Zottegem
Tel. +32 (0)497/40.13.18
info@aquakine.be
https://www.aquakine.be