VAKANTIEHUIS VOOR 6 PERSONEN

Kluisbos

Ontdek het grootste bos van de Vlaamse Ardennen: het Kluisbos! Met zijn 300 hectare en 141 meter hoge Kluisberg is dit bos een absolute must-see voor iedere natuurliefhebber. Het Kluisbos biedt voor jong en oud volop recreatiemogelijkheden. Ravotten in de speelzones, wandelen, mountainbiken, paardrijden of fietsen door de prachtige natuur: het kan allemaal.

Maar dat is niet alles. Het Kluisbos heeft ook een rijke geschiedenis. Bezoek zeker de indrukwekkende dolmen Peetje en Meetje en ontdek de legende achter deze Keltische offertafel. Of ga op zoek naar de Toren, waar de bosgeuzen zich vroeger schuil hielden tijdens de religieuze strijd tussen katholieken en protestanten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gevarieerde fauna en flora die je in het Kluisbos kunt bewonderen. Dit bos is werkelijk een paradijs voor elke natuurliefhebber. En met de prachtige vergezichten die je vanaf de Kluisberg kunt bewonderen, wordt het bezoek aan het Kluisbos een onvergetelijke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan het grootste bos van de Vlaamse Ardennen en laat je verrassen door de veelzijdigheid en schoonheid van het Kluisbos!

Kluisbos
Poletsestraat 69
9690 Kluisbergen
https://www.natuurenbos.be/kluisbos