Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

het Burreken

Dit prachtige natuurreservaat biedt niet alleen een adembenemend landschap en veelzijdige natuur, maar ook tal van andere belevingselementen die je niet wilt missen.

Ontdek de bramentuin met zijn collectie van 45 inheemse en streekeigen bramensoorten, geniet van het prachtige uitzicht vanaf de uitkijktoren over het natuurgebied en de stad Brakel, omhels bomen in het knuffelbos, laat je kinderen ravotten in het speelbos, steek de Krombeek over, pluk appels en peren in de hoogstamboomgaard aan het Perreveld, bezoek de hoeve 'Romanshof' en de 'kapel van de Ronde', en bewonder de vele veldkapellen en het kruis aan het Holland.


Na een wandeling kun je ontspannen en nagenieten in een van de vele horecazaken in de buurt, zoals 't Schuitje, 't Hof Wijmenier, De Schorre, Orangerie Amberhoeve, Rembrandt, 't Sprankelend toeval, Het Genot op den Berg, De Zwarten Engel, Hong Jing Wok, De Vijf Seizoenen, Cremèllo, en Horenbecca.

Of je nu houdt van natuur, geschiedenis, cultuur, of gewoon lekker eten en drinken, het Burreken heeft voor elk wat wils.

het Burreken
Groenstraat
9667 Horebeke
https://www.burreken.be

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be