Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

Fietsen huren

Duffy's Bike Rental

Duffy's Bike Rental, jouw partner in fietstoerisme in de prachtige Vlaamse Ardennen, het mekka van de Belgische koers. Hun elektrische fietsen bieden jou de perfecte manier om te genieten van de betoverende landschappen en charmante stadjes en dorpjes van deze regio, zonder aan het einde van de dag bekaf te zijn.

Bij Duffy's Bike Rental zijn ze trots op onze uitstekende service en kennis van de streek. Duffy's Bike Rental leveren en halen de fietsen gratis op bij jouw verblijfplaats vanaf 2 dagen huur.

Bij Duffy's Bike Rental gaat het niet alleen om fietsen. De medewerkers zijn gepassioneerd door fietsen en reizen, maar ook door koffie en eten. Hun eigen Duffy's Coffee is een must-try tijdens je fietstocht. En als je een culinaire ervaring wilt, dan staan zij klaar om je te verwennen met heerlijke maaltijden tijdens je fietstocht.

Dus waar wacht je nog op? Zoek je favoriete fietsoutfit en maak je klaar voor een onvergetelijke fietstocht met Duffy's Bike Rental.


Duffy's Bike Rental
Ronsesestraat 238
9660 Brakel
+32 479 58 20 02
https://duffysbikerental.com/

Special-e-Bikes


Ontdek de vrijheid en het gemak van elektrisch fietsen met een huurfiets!
Bij Special-e-Bikes hebben ze de populairste modellen geselecteerd, zodat je zeker bent van een kwaliteitsvolle en comfortabele rit. De fietsen zijn bovendien allemaal van het huidige modeljaar, waardoor je de nieuwste technologieën en functies kunt uitproberen.

Of je nu een rustige tocht door het platteland wilt maken of een uitdagende bergweg wilt verkennen, deze elektrische fietsen maken het allemaal mogelijk. Met de krachtige motor en de soepele versnellingen kun je moeiteloos heuvels beklimmen en lange afstanden afleggen, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht en de frisse lucht.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Special-e-Bikes en huur een elektrische fiets voor een dag, weekend of week. Met onze scherpe tarieven en uitstekende service.

Special-e-Bikes BV
Provinciebaan 362
9620 Zottegem
+32 (0) 479 44 04 68
https://specialebikes.be/verhuur/

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be