Unieke Wellness Boerderij

Vakantiehuis voor 6 personen

Bidon fietsroute

Fietsen langs gezellige cafeetjes ...

Stap op de fiets en ontdek de prachtige Vlaamse Ardennen via de Bidon fietsroute langs wielercafés! Deze tocht van 42,7 kilometer brengt je langs adembenemende landschappen en indrukwekkend erfgoed. En als je toe bent aan een pauze, dan zijn er genoeg gezellige wielercafés waar je kunt genieten van heerlijke streekbieren.

Begin je tocht in Geraardsbergen, de thuishaven van de bekende mattentaartFiets de iconische Kapelmuur of de Muur van Geraardsbergen op en ontdek het 'fameuze verleden' van 't Fameus Verleden, een bruin staminee waar je kunt genieten van Belgisch bier en smakelijke hapjes.Vervolg je route naar Moeder Agnes, een restaurant en eetcafé dat al 25 jaar een begrip is. Hier kun je genieten van een hapje en drankje op het zonnige terras van de gerestaureerde familieboerderij.


Breng ook een bezoek aan Het Bruggenhuis, een sfeervol café aan de meanderende Dender waar je kunt genieten van betere bieren en heerlijke hapjes tegen democratische prijzen.

En vergeet niet om een stop te maken bij Koffie Hoorens in Sint-Maria-Oudenhove, waar je ambachtelijk gebrande koffie kunt kopen. De zaakvoerster is de weduwe van de internationaal gelauwerde kunstenaar Panamarenko, dus ook voor kunstliefhebbers is dit een bijzondere plek.De Bidon fietsroute is de perfecte manier om de Vlaamse Ardennen op hun mooist én smakelijkst te ontdekken!

U start de route het best vanaf het punt in Sint-Maria-Oudenhove op anderhalve kilometer van de vakantiewoning.

Hier kan je de volledige route vinden :
https://www.routen.be/bidon-fietsroute

Blijf op de hoogte!
Ontvang last-minute aanbiedingen met fikse kortingen in uw mailbox 

Contact

Bart en Caroline Cattoir-Willems
Sint Goriksstraat 46

9620 Sint Goriks Oudenhove - Zottegem

+32 468 194 639

Onze andere websites

Vakantiehuizen met zwembad in de Provence
www.vakantie-provence.be

Romantisch vakantiehuisje in de Bourgogne
vakantiehuisje-bourgogne.be